Arnoud van der Reest Program director and Internet Visionary +31(0)655783386

InnovatieRadar

Grip op uw projectportfolio

Hoe weet u zeker dat u op het juiste moment in de juiste ontwikkelingen investeert? Welke trends en ontwikkelingen in de markt mag u eigenlijk niet missen? In hoeverre dragen uw (innovatie)projecten bij aan uw bedrijfsdoelstellingen? De Innovatieradar van Ordina kan u helpen.

Download meer informatie

Concept

De InnovatieRadar geeft antwoord op deze vragen door alle (innovatie)projecten op een heldere visuele wijze weer te geven en af te zetten tegen de belangrijkste trends in de markt en doelstellingen van uw organisatie.

Oplossing en aanpak

Door snel structuur en focus aan te brengen zorgt de InnovatieRadar van Ordina ervoor dat de beoogde doelen, urgentie en relevantie van uw (innovatie)projecten voor alle betrokkenen helder zijn. Zo kunt u de juiste prioriteiten stellen, uw projecten rationaliseren en de toegevoegde waarde van uw projectportfolio binnen korte tijd aanzienlijk vergroten. In workshops duiden we de belangrijkste trends en bedrijfsdoelstellingen en vertalen we deze naar de legenda van de InnovatieRadar.

Resultaat

De InnovatieRadar levert u het volgende op:

  • Inzicht: een gedeelde visie van de belangrijkste trends en ontwikkelingen vertaald naar uw huidige (innovatie)projecten.
  • Focus: grip op uw projecten om zo verantwoord te sturen op tijd- en budgetbesteding van de meest relevante ontwikkelingen.
  • Snelheid: een gedegen voorbereiding op de trends en ontwikkelinge, die uw toekomst bepalen.
  • Samenwerking: een platform voor samenwerking en communicatie over innovatie met stakeholders.
InnovatieRadar Contact Neem contact op met Arnoud van der Reest