Yuri Hengeveld Business Consultant +31(0)620536093

Klantportalen

Maak uw klantdata direct beschikbaar in uw klantportaal

Klanten willen met een druk op de knop inzicht in hun financiële situatie zodat ze weten hoe ze ervoor staan. Met klantportalen van Ordina Data & Finance Solutions (ODFS) krijgt uw klant direct regie over zijn lopende hypotheek en/of hypotheekaanvraag. Bovendien versnellen klantportalen van ODFS de administratieve rompslomp rondom hypotheekprocessen, waardoor u meer tijd hebt om u te concentreren op de dienstverlening aan uw klant en het voldoen aan uw wettelijke zorgplicht.

Concept

Een flexibel platform dat zeer gemakkelijk aangepast kan worden aan uw specifieke situatie. De klantportalen van ODFS zijn eenvoudig te koppelen aan alle adviespakketten. Samen met u bepaalt Ordina welke functionaliteit we activeren in uw klantportaal, iets wat in de toekomst gemakkelijk aangepast kan worden. De architectuur is service- en platformonafhankelijk.Oplossing

Een klantportaal van ODFS is een robuust, veilig en klantvriendelijk platform met diverse mogelijkheden.
Uw klant kan onder andere:

  • Hypotheek afsluiten (EXON) of oversluiten, al dan niet met (digitaal) financieel advies.
  • Status van zijn hypotheekaanvraag volgen
  • Document(en) uploaden voor de hypotheekaanvraag
  • Hypotheek inzien in een overzichtelijk dashboard
  • Declaraties voor zijn bouwdepot uploaden
  • Impact van renteherziening en boete berekenen
  • Extra aflossen via iDeal

Resultaat

Het resultaat is een klantportaal aangepast aan uw specifieke wensen dat in korte tijd online staat. Het flexibele platform van ODFS zorgt dat u tijd en geld kunt besparen. Het platform is snel te ontwikkelen met bestaande componenten en de consument krijgt een actievere rol in het aanvragen en beheren van zijn hypotheek. Klanten hebben dankzij het platform de regie over hun financiële situatie en u heeft dankzij het platform de mogelijkheid te voldoen aan uw zorgplicht.

Klantportalen Contact Neem contact op met Yuri Hengeveld