Margreet Rijken Directeur Ordina Data & Finance Solutions +31(0)621278897

Lckr

Droomhuis in het vizier, hypotheek in één kwartier

Het is logisch dat financiële dienstverleners risico’s afdekken. Het is volstrekt onlogisch dat vandaag de dag deze risico-inventarisatie tijdrovend en frustrerend is voor zowel consument als dienstverlener.

Met Lckr van Ordina Data & Finance Solutions (ODFS) is het mogelijk om snel, gemakkelijk en veilig financiële gegevens te delen tussen consument en dienstverlener. Lckr is een digitale kluis voor consumenten, gebaseerd op bewezen technologie uit de zorgindustrie gekoppeld aan Mijnoverheid. Met deze technologie kunnen we het hypotheekproces drastisch versnellen. Ons doel: droomhuis in het vizier, uw hypotheek in één kwartier.

Concept

Met Lckr versnellen we het hypotheekproces door gemakkelijk financiële gegevens te delen tussen consument en financiële dienstverlener. De consument deelt niet alleen snel, gemakkelijk en betrouwbaar zijn financiële gegevens, maar behoud de regie door een financiële dienstverlener toegang te bieden tot zijn digitale kluis. Zonder frustratie. De financiële dienstverlener hoeft geen financiële gegevens te beheren en heeft toegang tot betrouwbare gegevens in MijnOverheid.

Oplossing

Lckr is een digitale kluis met financiële gegevens van de consument. Met DigiD kan de consument in enkele seconden zijn financiële gegevens uit MijnOverheid koppelen aan zijn Lckr. De consument geeft een financiële dienstverlener vervolgens (tijdelijke) toegang tot zijn Lckr. Zo deelt een consument snel, gemakkelijk en betrouwbaar de financiële informatie die nodig is voor een hypotheekaanvraag. Lckr is ontwikkeld met bestaande technologie die zich reeds heeft bewezen in de zorgindustrie en voldoet aan zware eisen op het gebied van privacy en veiligheid.

Resultaat

Het resultaat is betrouwbaardere financiële gegevens die direct beschikbaar zijn en altijd up-to-date blijven tegen scherpere kosten. Met Lckr kan een financiële dienstverlener de gegevens van een consument direct valideren; het opslaan van deze financiële gegevens is niet meer nodig. Dat bespaart tijd en geld voor de financiële dienstverlener. De koppeling met MijnOverheid zorgt voor betrouwbaardere financiële gegevens die up-to-date blijven en moeilijk te manipuleren zijn. Met toestemming kan een financiële dienstverlener gedurende de looptijd regelmatig toetsen of de hypotheek nog passend is bij het inkomen. Hiermee voldoet een financiële dienstverlener aan zijn zorgplicht. De consument kan zorgeloos wonen.

Lckr Contact Neem contact op met Margreet Rijken