Taco Dirks Waarnemend partner Ordina Consulting Finance +31(0)630648000

Mobile payments

De afgelopen jaren is het mobiel betalen niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Snel iets overboeken terwijl u in de trein zit, of de rekening delen via uw mobiele telefoon is gemeengoed geworden. Banken zetten dan ook vol in op innovatieve toepassingen op het gebied van mobiel betalen. 

Deze ontwikkelingen bieden kansen en uitdagingen. Ordina kan u helpen om uw dienstververlening op het gebied van mobiel betalen te innoveren. Door kennis en expertise op meerdere vlakken is Ordina hiervoor een uitermate geschikte partner.

Concept

Ordina kan u ondersteunen bij het opdoen van kennis en het vergaren van inzicht over mobiel betalen. Wij gebruiken deze kennis voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die u direct in de praktijk kan toepassen.Oplossing

Wat wil uw klant nu echt met zijn mobiel bankieren-app? Wil hij alleen kunnen overboeken of is een volledig geïntegreerd platform juist gewenst? Ordina biedt meer dan een verbeterde mobiel bankieren-app voor de gebruiker, en onderzoekt wat de klant nu écht wil. Ordina biedt een totaalpakket aan oplossingen. Wij beschikken over:

  • Consultants op het gebied van betalingsverkeer
  • Solution builders
  • Een digitaal engagement bureau

Resultaat

Een naadloze integratie tussen mensen en technologie. De gebruiksvriendelijke oplossing verbetert de dienstverlening en verhoogt de klanttevredenheid voor uw eindgebruiker.

Zo hebben wij de GRPPY-app gerealiseerd bij de Rabobank, een fantastische app om rekeningen te delen. Hiernaast doen wij ook consumentenonderzoek op de Nederlandse markt naar innovatieve ideeën voor mobiel bankieren.

Mobile payments Contact Neem contact op met Taco Dirks