Ruud Fokke Partner proces- en Ketenintegratie +31(0)653622732

Personeelsplanning

Optimale en klantgerichte inzet van medewerkers

Uw personeel is belangrijk, maar uw personeelsplanning is ook complex. Een optimale personeelsplanning dient namelijk rekening te houden met wet– en regelgeving, de contractuele afspraken met klanten, competenties, beschikbaarheid en voorkeuren van uw personeel.

Ordina's personeelsplanningoplossing vereenvoudigt de complexe planningspuzzel. Met onze oplossing beschikken uw planners over de middelen en informatie die nodig is om de planning te laten aansluiten op uw bedrijfsdoelen op het gebied van efficiëntie, klantenservice, winstgevendheid én medewerkerstevredenheid.

Concept

Met de personeelsplanningoplossing van Ordina vereenvoudigt het complexe planningsproces. We beogen betere prestaties en een hogere efficiëntie door een betere planning van en voor uw medewerkers. Doel is een hogere personeels- en klantentevredenheid.

Hierbij houden we rekening met alle specifieke beperkingen van uw organisatie, zoals contractuele afspraken met klanten, arbeidswetgeving, en de beschikbaarheid en mogelijkheden van mensen en middelen.

Aanpak

De kennis en ervaring van Ordina in uw sector garanderen een 100%-fit aanpak.

  • In de value-discovery-fase analyseren we uw bestaande planningsprocessen en identificeren we de verbeterpunten. Dit is de basis voor uw businesscase en het projectvoorstel.
  • In de value-delivery-fase implementeren we samen met uw medewerkers de best passende planningsoplossing. Ordina leidt uw gebruikers op en ondersteunt u bij het uitrollen.
  • Met onze value-support-diensten bent u verzekerd van een feilloos werkende planningsoplossing.

Resultaat

Een multi-resource planningsoplossing. Intern én extern personeel, middelen en materialen worden efficiënt ingezet. Uw planning houdt rekening met kennis, competenties, beschikbaarheid, wensen en voorkeuren van medewerkers. Een gepersonaliseerde, op de juiste KPI's gebaseerde rapportage. U kunt snel inspelen op veranderde situaties en verstoringen. Multi-level planning door de integratie van langetermijn capaciteitsplanning met maandelijkse of wekelijkse detailplanning en de dagelijkse operationale taakafhandelingen. Kortom, een intelligente personeelsplanning met lagere kosten en een hogere operationele efficiëntie voor een betere klantenservice.

Personeelsplanning Contact Neem contact op met Ruud Fokke