Marc Peeters Business Unit Manager +31(0)653468039

Agile BI

Betere resultaat met uw BI-projecten

Steeds meer organisaties ervaren dat projecten met een agile-aanpak betere resultaten opleveren. Methodes zoals SCRUM winnen aan populariteit omdat zij anticiperen op verandering. Zeker in Business Intelligence-projecten (BI) is het cruciaal om in te kunnen spelen op veranderende  omgevingsfactoren, informatiebehoeften en technologie. Echter, BI projecten kennen specifieke valkuilen. Ervaring met agile in andere domeinen is daarom niet direct toepasbaar op een BI-project. Met Agile Business Intelligence van Ordina passen we binnen SCRUM specifiek op BI toegesneden werkwijzen toe. Uw BI-project is wendbaar en toch in control. Met onze aanpak bent u verzekerd van tevreden gebruikers, opdrachtgevers en beheerders.

Concept

Agile BI van Ordina bundelt de praktijk van SCRUM met kennis van BI. Onze ruime ervaring met Agile BI projecten hebben we verzilverd in herbruikbare best practices. Concrete werkwijzen die we toesnijden op uw specifieke situatie.

Aanpak

Onze aanpak is pragmatisch. Van start tot finish: zowel bij de initiatie, uitvoering als ingebruikname staan we u met onze kennis en best practices terzijde.

Resultaat

Met onze aanpak voor Agile BI

  • krijgt uw project een snelle en gedegen start
  • laveert u veilig langs de valkuilen
  • bereikt u snel zichtbare resultaten

Uw project + onze agile aanpak, best practices en consultants = succesvol Agile BI project.

Agile BI Contact Neem contact op met Marc Peeters