Mike van Kleef Business Intelligence Consultant +31(0)610978559

Mobile Dashboards

Informatie altijd en overal beschikbaar voor goede sturing

Om als organisatie een concurrentievoordeel te behalen of de productie efficiënter uit te voeren,  is realtime informatie steeds belangrijker. De komst van smartphones en tablets maakt het mogelijk informatie op elk moment op elke plaats beschikbaar te hebben en direct actie te ondernemen. De transformatie naar een mobiele informatievoorziening is echter niet zo eenvoudig. Ordina zorgt ervoor dat het mobile dashboard u optimaal ondersteunt bij het nemen van beslissingen. 


Download meer informatie

Concept

De overstap naar een mobiele informatievoorziening roept vele vragen op. Hoe pakt u dit nu aan? Kunt u uw bestaande rapportages zomaar omzetten naar een mobile device? Is de vormgeving wel geschikt voor uw mobile device? En heeft u de juiste KPI’s voor uw mobile dashboard? Ordina heeft een bewezen oplossing voor deze vraagstukken.

Aanpak

We hebben een unieke aanpak ontwikkeld voor het ontwerpen van dashboards. Samen met u stellen we vast waarop u stuurt en welke informatie u nodig hebt om sturing te kunnen geven. Daarnaast bepalen we de navigatiepaden in het dashboard en hoe de informatie het beste kan worden gepresenteerd.

Resultaat

Met de aanpak van Ordina heeft u een mobile dashboard dat snel en duidelijk resultaat geeft. Het dashboard attendeert u op zaken die op dat moment aandacht verdienen en ondersteunt u bij het nemen van de beste beslissingen. U kunt direct actie ondernemen om de prestaties van uw organisatie te verbeteren.

Mobile Dashboards Contact Neem contact op met Mike van Kleef