Ruud Fokke Partner proces- en Ketenintegratie +31(0)653622732

Implementatiebegeleiding

Een gedegen implementatie is de basis voor optimaal ondersteunde bedrijfsprocessen

Ordina begeleidt uw implementatieprojecten, integraal of op door u gewenste onderdelen. Door jarenlange ervaring heeft Ordina een eigen effectieve werkwijze voor een solide implementatietraject ontwikkeld. Hierdoor zijn wij in staat organisaties te ondersteunen in alle facetten van implementatieprojecten. Van het begeleiden op specifieke onderdelen tot het integrale projectmanagement of als bruggenbouwer met één been in de lijn en één been in de projectorganisatie.

Ordina benadert implementatiebegeleiding vanuit een bedrijfskundig oogpunt. Het realiseren van bedrijfsdoelstellingen heeft onze de primaire focus. Processen en ICT zijn hieraan ondersteunend.

Concept

Door het positioneren van uw organisatie aan de hand van missie, doelen en strategie ontstaat een helder kader. Immers, de te implementeren applicatie moet de bedrijfsprocessen adequaat ondersteunen, nu en in de toekomst.

Tijdens de implementatie worden bedrijfsprocessen en applicatie op elkaar afgestemd. De applicatie dient de interne processen en de interactie tussen organisatie en klantomgeving optimaal te ondersteunen. Door in de eerste fasen een niet-technische benadering te kiezen, wordt de juiste focus op organisatie en processen bereikt.

Aanpak

De Ordina-aanpak is een bewezen succesvolle aanpak waarmee we een implementatie effectief kunnen uitvoeren.

Bij voorkeur integreren we ontwerp-, bouw- en testactiviteiten. Indien gewenst hanteren we een volledige agile aanpak.

Een gedegen implementatie is de basis voor optimaal ondersteunde bedrijfsprocessen, een gedragen oplossing en een soepele overgang.

Resultaat

Ordina levert een concrete bijdrage aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Door het realiseren van effectieve en efficiënte bedrijfsprocessen, optimaal ondersteund door applicaties, gedragen door betrokken medewerkers.

Wilt u meer weten over onze activiteiten? Neem dan contact op met Ruud Fokke, Partner Proces- en Ketenintegratie en vraag onze fact sheets en casebeschrijvingen aan.

Implementatiebegeleiding Contact Neem contact op met Ruud Fokke