Ruud Fokke Partner proces- en Ketenintegratie +31(0)653622732

Pakketselectie

Een gedegen selectie is de opmaat naar een succesvolle implementatie, een gedragen oplossing en een soepele overgang

Ordina begeleidt u bij de pakketselectie vanuit bedrijfskundig optiek. Vanuit uw bedrijfsstrategie en -doelen destilleren wij selectiecriteria die de bedrijfsprocessen ondersteunen. Wij houden hierbij rekening met de veranderingen in organisatie en processen die een nieuw pakket met zich meebrengen.

Concept

Om tot een succesvolle implementatie van een pakket te komen, is een goed overwogen en bewuste keuze nodig. Het begint bij weten wat u wilt en waarom. Een simpele vraag, waarbij het antwoord grote gevolgen heeft. Uw bedrijfsstrategie en de daar bijhorende processen zijn leidend in uw pakketkeuze, niet andersom. Met onze gestandaardiseerde aanpak wordt de efficiëntie van het selectietraject vergroot.

Aanpak

Ordina begeleidt u bij de pakketselectie vanuit bedrijfskundig oogpunt. Wij destilleren vanuit uw bedrijfsstrategie en -doelen selectiecriteria die de bedrijfsprocessen ondersteunen.

Aan de hand van onze gestandaardiseerde aanpak en met aandacht voor verandermanagement realiseren wij betrokkenheid vanuit de organisatie die bijdraagt aan een gedragen oplossing. Dit bereiken we met demonstraties gebaseerd op businesscases en workshops om de oplossingsrichting nader vorm te geven. Ordina staat u indien gewenst bij tijdens de contractonderhandelingen en het voorbereiden van de implementatie van het pakket.

Resultaat

Wanneer Ordina de pakketselectie begeleidt, krijgt u een applicatie die uw bedrijfsdoelstellingen ondersteund. Een nieuw pakket betekent verandering en vooruitgang. Door de organisatie bij het selectieproces te betrekken, wordt acceptatie binnen het bedrijf vergroot. Immers, ICT is voor mensen.

Wilt u meer weten over onze activiteiten? Neem dan contact op met Ruud Fokke, Partner Proces- en Ketenintegratie en vraag onze fact sheets en casebeschrijvingen aan.

Pakketselectie Contact Neem contact op met Ruud Fokke