Michel Lohr Sales Director Healthcare +31(0)622520008

Zorg

Zorginnovatie met ICT

De zorgmarkt zit in een transitie. Een vernieuwd zorgsysteem is nodig om de huidige kwaliteit van zorg te blijven geven tegen lagere kosten. Patiënten en cliënten gaan meer zelf doen, nemen de regie in handen en willen daarin ondersteund worden. Zorgverzekeraars en zorgorganisaties hebben hiermee te maken. Van hen wordt lenigheid en innovatief vermogen verwacht.

Het beleid van de overheid is meer en meer gericht op zelfredzaamheid en eigen regie. De transitie in het kader van de decentralisatie is daar een voorbeeld van. Uiteindelijk met als doel om de stijging van zorgkosten tegen te gaan met behoud van kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven. Innovatief denken en de inzet van slimme ICT is daarbij een randvoorwaarde.

Door onze kennis van de zorgsector te bundelen met onze ervaring met nieuwe technologieën en ICT én tegelijkertijd vernieuwing te stimuleren, zetten onze specialisten zorgorganisaties aan tot verandering. Wij maken dan ook Nederland aantoonbaar gezonder door de inzet van innovatieve ICT oplossingen.

Zorg Contact Neem contact op met Michel Lohr