Leon Wijnen Marktdirecteur Zorg +31653448069

Zorginnovatie

Bent u klaar voor de zorg van de toekomst?

Ontwikkelingen in de zorg vragen om innovatie, maar hoe gaat u als zorgorganisatie daarmee om? Is er ruimte voor innovatie? En worden de innovaties die u verzint daadwerkelijk in gebruik genomen? Ordina kan uw vragen beantwoorden, want Ordina is een one-stop-shop voor alle zorginnovaties. Via een standaard aanpak brengen we in kaart welke innovaties zinvol zijn voor uw organisatie en welke randvoorwaarden nodig zijn om deze innovaties te kunnen uitvoeren. Ook toetsen we vroegtijdig de haalbaarheid van de innovatie. We begeleiden daarna de innovatie van idee tot en met uitvoering en beheer.

Concept

De oplossing bestaat primair uit een aanpak om zorginnovaties te onderkennen en te bepalen in hoeverre uw organisatie klaar is voor deze innovaties. Ook onderzoeken we welke innovaties draagvlak krijgen bij de gebruikers.

Aanpak

De aanpak bestaat uit drie onderdelen, te weten:

  1. Het inzichtelijk maken van zinvolle zorginnovaties;
  2. Inzicht geven in de huidige organisatie over de haalbaarheid van de innovatie en de veranderingen die noodzakelijk zijn voor de organisatie;
  3. Vroegtijdig bepalen of een zorginnovatie ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden door de organisatie.

 

Resultaat

Met de zorgaanpak van Ordina weet u welke innovaties mogelijk om uw organisatie verder helpen richting de zorg van de toekomst. Daarnaast wordt duidelijk welke projecten u moet uitvoeren om deze innovaties daadwerkelijk te laten slagen.

Zorginnovatie Contact Neem contact op met Leon Wijnen
Blended Care: geheimtaal?

Blog

Blended Care: geheimtaal?

Linda Mostert
Linda Mostert
Centraliseren en decentraliseren

Blog

Centraliseren en decentraliseren

Siebren de Ringh
Siebren de Ringh

Blog

Dagboek onder je bed of op je Ipad

Brigitte Tomassen
Brigitte Tomassen

Blog

DevOps days Amsterdam 2016

Henrich Gronloh
Henrich Gronloh