Michel Lohr Sales Director Healthcare +31(0)622520008

Zorgkompas

ZorgKompas geeft u het stuur in handen

Door de vele stelselwijzigingen in de zorg worstelen zorginstellingen met hun informatievoorziening. Voor een goede sturing van zorgorganisaties is de beschikbaarheid van actuele en relevante managementinformatie van strategisch belang. Dat geldt niet alleen voor de bedrijfsvoering en de financiële prestaties van de organisatie, maar ook voor de zorgverlening. ZorgKompas is de managementinformatie-oplossing die zorginstellingen in staat stelt efficiënt en effectief te besturen en te verantwoorden.

Download meer informatie

Concept

ZorgKompas levert de volledige managementinformatie voor zorginstellingen. ZorgKompas focust op opslag, presentatie en gebruik van de informatie. Bedrijfsspecifieke indicatoren maken de doelstellingen van de organisatie inzichtelijk en meetbaar. Het ZorgKompas-managementinformatiesysteem stelt de gewenste informatie beschikbaar.

Oplossing

Bij ZorgKompas combineren we onze brede kennis en ervaring in de zorgmarkt met reeds bestaande en met succes geïmplementeerde informatiemodules. Samen met u bepalen we de informatiebehoefte van uw organisatie, configureren we de modules op maat en breiden deze, indien noodzakelijk, met maatwerk uit.

Resultaat

ZorgKompas laat u met een druk op de knop uw relevante managementinformatie zien, samenhangend en overzichtelijk in dashboards, managementrapportages en analysemodules. Met ZorgKompas beschikt u over alle managementinformatie om u uw instelling efficiënt en effectief op doelstellingen te besturen.

Zorgkompas Contact Neem contact op met Michel Lohr