Herke Schuffel Business Unit Manager +31(0)306637787

Beheer van maatwerksoftware

Maatwerk voor maatwerk

Uw maatwerksoftware vertegenwoordigt een enorme waarde. Niet alleen de investering en de ontwikkeltijd die erin zijn gestoken, maar vooral ook alle unieke bedrijfskennis die het herbergt. Dit is hoe uw bedrijf werkt. Tegelijkertijd ziet u steeds meer verschillende technieken op u afkomen. En breidt uw ICT-afdeling zich dus uit om alle kennis in huis te hebben: meer dan u zou willen. Ook kan het voorkomen dat uw ICT-afdeling niet meer alle technieken en benodigde kennis kan opnemen, waardoor risico’s ontstaan. Toch wilt u niet overstappen naar een standaard pakketoplossing en uw unieke manier van werken kwijtraken.

Download meer informatie

Oplossing

Ordina beheert uw maatwerkapplicaties alsof we uw eigen ICT-afdeling zijn: groot genoeg om schaalvoordeel te bieden, klein genoeg om elke klant echt te kennen. Hierdoor hebben we alle moderne (en oudere) kennis in huis, terwijl u alleen de diensten, kennis en tijd afneemt die u nodig heeft.

Aanpak

Een vast team beheert uw applicaties. Afhankelijk van uw manier van werken en het afgesproken niveau van dienstverlening houden we rekening met uw wensen, voeren we wijzigingen door en pakken we incidenten op. Maar het is uw team: u kent hen, zij kennen u. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan het team uw prioriteiten voorrang geven.

Resultaat

Uw bedrijfsvoering is afhankelijk van uw applicaties: continuïteit is dus belangrijk. Maar u wilt ook vooruit. Met Ordina’s Maatwerk voor maatwerk behoudt u flexibiliteit en heeft u tegelijkertijd controle over uw budget. Bovendien heeft u de ondersteuning van de gehele Ordina-kennisbase. U heeft uw eigen ICT-afdeling op maat.

Beheer van maatwerksoftware Contact Neem contact op met Herke Schuffel

Onze focus ligt altijd op het maken vande beste webapplicaties voor onze klanten

Wilt u meer weten over front-end ontwikkeling?

Blog

Open source software

Patrick Jenner
Patrick Jenner

Speel de Application Lifecycle Game

Vereenvoudiging van ICT

Eenvoudige, voorspelbare ICT. Wie wil dat nou niet?