Eric Schols Business unit manager Oracle Enterprise Applications +31 (0)6 22918179

Oracle database- en middlewarebeheer

Of uw databases of middleware nu on-premise of in de cloud heeft, u wilt er eigenlijk geen omkijken naar hebben. Het opzetten en configureren van uw database- en/of middlewarelandschap voeren wij uit volgens uw of uw leveranciers functionele en technische requirements. Daarna nemen wij het dagelijks beheer of indien gewenst 24x7 van uw omgeving op ons, zodat uw zich bezig kunt houden met uw kernactiviteiten.

Concept

Oracle is dé leverancier voor middelgrote en grote geavanceerde databaseoplossingen en middleware. Daarnaast zijn open source databases als Mysql, Mariadb, Galera en PostgreSQL in opkomst tegen geen of lage licentiekosten, met vaak net zoveel functionaliteit als Oracle biedt. Performance, secure, high available zijn kenmerken van al deze producten.

Oplossing

Wij hebben de kennis, vaardigheden en certificeringen om uw database- of middlewareomgeving succesvol in te richten en te beheren. Dat is waar Ordina voor staat: sterk en proactief in inrichting en beheer van uw database- of middlewareoplossing. Wij werken volgens ITIL en zijn ISO-27001 gecertificeerd voor onze beheerprocessen.

Kunt u geen keuze maken tussen welke databaseoplossing voor u het beste en het meest kosteneffectief is? Ook daarin begeleiden we u graag in het keuzetraject.

Resultaat

Door inrichting en beheer bij Ordina neer te leggen kunnen onze klanten zich focussen op de primaire bedrijfsprocessen. Wij zorgen voor continuïteit en functionaliteit van uw applicaties die gebruik maken van databases en middleware.

Oracle database- en middlewarebeheer Contact Neem contact op met Eric Schols