Rob Paeper Business Unit Manager +31(0)651181141

Oracle EBS beheer

FLEXIBEL EN GEFOCUST OP DE TOEGEVOEGDE WAARDE VOOR ONZE KLANTEN

Om in de toekomst optimaal van Oracle eBS te profiteren, heeft u een geschikte beheerpartner nodig. Een partner die flexibel is en waarmee u samen bekijkt wat voor beheer u nodig heeft. Daardoor blijft u zelf gefocust op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Door onze jarenlange implementatie en beheerervaring bij aansprekende klanten, hoeft u niet verder te zoeken. Vraag vrijblijvend informatie op of maak een afspraak voor een demo.

CONCEPT

Om optimaal van Oracle eBS gebruik te kunnen maken laat u eBS beheren door Ordina. Wij hebben de kennis in huis om u te ondersteunen op technisch en functioneel gebied.

 

 

AANPAK

Samen stellen we vast hoe het beheer moet worden ingericht. Deze afspraken vormen de basis om optimaal samen te kunnen werken. Door onze jarenlange ervaring, op zo wel technisch als functioneel vlak, er is altijd een aanpak die aansluit bij uw wensen.

RESULTAAT

Door het beheer bij Ordina neer te leggen kunt u zich focussen op de primaire bedrijfsprocessen. Door de optimale samenwerking zijn de lijnen tussen Ordina en uw medewerkers kort. Met persoonlijk contact en op basis van vertrouwen.

Oracle EBS beheer Contact Neem contact op met Rob Paeper