Raoef Hayatmahomed +31 (0)620421645

SAP Beheer

standaard en
toch flexibel

Om uw concurrentie voor te blijven, draaien uw bedrijfskritische systemen op SAP. Een ware meesterzet. Maar om zelf gefocust te blijven op de kernactiviteiten van uw bedrijf, laat u het beheer graag over aan mensen die het precies begrijpen. Die samen met u het beste uit uw systeem halen.

concept

Ordina investeert in een langdurige relatie, waarbij zaken als vertrouwen en samenwerking boven aan onze prioriteitenlijst staan. Een service level agreement (SLA) is geen doel op zich, maar het vertrekpunt van onze samenwerking. Ordina maakt het beheer van SAP flexibel.

Aanpak

Dat doen we door gebruik te  maken van klantteams die alleen voor u werken en dat kunnen we realiseren door onze lokale focus. Onze professionals zitten letterlijk dichtbij en komen graag langs om samen met u de uitdagingen aan te gaan van goed, efficiënt en effectief beheer. Waar vindt u dat nog in deze tijd?

Resultaat

Het resultaat van deze manier van beheren is dat er een integraal klantteam ontstaat tussen uw medewerkers en het Ordina-klantteam. Dat betekent korte lijnen en snelle reacties. Succesvol samenwerken op basis van persoonlijk contact en vertrouwen.

SAP Beheer Contact Neem contact op met Raoef Hayatmahomed