Serge Nolet Senior adviseur Cloud Solutions +31(0)610132937

Smart Hosting

Uw ICT-infrastructuur, onze zorg

Een goede infrastructuur is de basis voor de beschikbaarheid van uw bedrijfsapplicaties en daarmee voor uw bedrijfsprocessen. De voortdurende technologische ontwikkelingen en security van uw data vragen veel aandacht. Daarnaast leggen benodigde investeringen beslag op uw werkkapitaal. Met smart hosting bieden we zekerheid, efficiency en flexibiliteit.

Oplossing

We brengen uw informatievoorziening onder in onze twee Tier-III-datacenters in Nederland met geavanceerde voorzieningen voor fysieke beveiliging, continuïteit van nutsvoorzieningen, logische beveiliging en duurzaamheid. Onze dienstverlening op dit terrein is volledig ISO27001-gecertificeerd en gebaseerd op technologie van gerenommeerde partners als Microsoft, Dell, Oracle, SAP, IBM, VMWare en RedHat.

Aanpak

Samen brengen we uw behoeftes in kaart. Die vertalen we in dienstverlening op maat, gebaseerd op een palet aan standaardcomponenten. Maatwerk met alle voordelen van standaardoplossingen (klassieke hosting, virtueel en cloud). Eventueel stellen we alternatieven voor. Als u akkoord gaat, maken we een migratieplan dat we samen met u implementeren. Serviceafspraken worden daarbij helder vastgelegd.

Resultaat

We zorgen dat de infrastructuur werkt. U kunt uw kostbare tijd richten op uw gebruikers en applicaties. Continuïteit, schaalbaarheid en kwaliteit worden vanzelfsprekend. Daarnaast worden hoge vaste kosten flexibel en vermindert het beslag op werkkapitaal. U betaalt naar rato van gebruik.

Smart Hosting Contact Neem contact op met Serge Nolet