André van Gentevoort Partner Security +31629545679

De meldkamer van morgen

Vanuit de mens,
organisatie en ICT

Er komt één landelijke  multidisciplinaire meldkamerorganisatie in Nederland, die wordt verspreid over tien regionale vestigingen. Deze ontwikkeling brengt de nodige uitdagingen mee voor de mens, organisatie en ICT, op zowel landelijk als regionaal niveau. Door de betrokkenheid bij de bouw, inrichting en beheer van diverse meldkamers, heeft Ordina een substantiële bijdrage geleverd aan het klantsucces.

Download meer informatie

Concept

Onze meerwaarde is dat we niet alleen veel verstand hebben van systemen, koppelen en integreren, maar vooral ook van organisatie en de mens. Daardoor kunnen we juist van waarde zijn bij het begeleiden van transities. We kennen de meldkamerwereld: we weten wat de huidige oplossingen zijn, maar ook welke ontwikkelingen in de toekomst op ons afkomen.

Oplossing

Dit betekent dat er behoefte is aan meldkamerspecifieke expertise op het gebied van fusie en integratie, ICT en slimme oplossingen, nazorg en beheer. Door onze ervaringen met meldkamers kan Ordina u helpen deze kwalitatieve en kwantitatieve doelen te bereiken. Ordina is de one-stop-shop die meldkamerprojecten realiseert.

Aanpak

Op basis van ervaringen heeft Ordina herbruikbare producten en diensten voor meldkamers en crisismanagement ontwikkeld. Daarnaast borgen wij de opgedane kennis en ontwikkelingen in dit proces, zodat u altijd over de meest actuele producten beschikt. Onze openheid en transparantie vormen een belangrijke schakel tot uw succes.

De meldkamer van morgen Contact Neem contact op met André van Gentevoort