Hans de Vries Business Unit Manager +31(0)651277180

Lync in the Box

Ervaar Het Nieuwe Werken

Dankzij trends als Het Nieuwe Werken, cloud en big data, voltrekt zich een revolutie in ons werkzame leven. Dit vraagt om nieuwe manieren van samenwerken en communiceren. Eisen als altijd bereikbaar kunnen zijn, eenvoudig documenten delen, plaats- en tijdonafhankelijk kunnen werken, worden de normaalste zaak. Kortom: het is tijd voor Lync.

Download meer informatie

Concept

Gebruikers kunnen met Lync slimmer, sneller en productiever samenwerken, ongeacht de locatie waar zij zich bevinden. Lync zorgt op vrijwel elk apparaat voor dezelfde gebruiksbeleving. Kostenbesparingen en productiviteitsverbeteringen ontstaan direct doordat zij moeiteloos met elkaar kunnen schakelen tussen e-mail, vaste en mobiele telefonie, instant messaging en audio of video-vergaderen. Daarnaast nemen de klanttevredenheid en efficiƫntie van bedrijfsprocessen toe.

Aanpak

De Samen Slimmer Werken-methode van Ordina is de leidraad voor de implementatie van Microsoft Lync in uw organisatie. Alle aspecten van het leren omgaan met en de juiste organisatorische en technische implementatie van Lync zijn in deze methode verwerkt. Een nieuwe dimensie op het gebied van communicatie in uw dienstverlening wordt samen met u gerealiseerd. Ervaar dit nu zelf met ons Lync in the Box-pakket.

Resultaat

Lync vereenvoudigt en versnelt het samenwerken met uw klanten, medewerkers en leveranciers. Het wordt persoonlijker en plezieriger. Reactietijden worden korter, de productiviteit en motivatie van uw medewerkers stijgen en kosten verminderen. Fysieke aanwezigheid op kantoor wordt minder belangrijk. Medewerkers kunnen onafhankelijk van tijd en plaats hun werk uitvoeren. Met Lync bent u klaar voor communications enabled business processing.

Lync in the Box Contact Neem contact op met Hans de Vries