Erwin Drees Business Unit Manager +31(0)652361001

CRM on demand

Volledig relatiebeheerapplicatie als services

Ga met Ordina de wolken in en neem uw CRM-applicatie af als een service. CRM wordt volledig via de cloud aangeleverd. CRM on demand is een combinatie van functies op het gebied van transacties, analyse en betrokkenheid voor het beheer van alle bewerkingen die op klanten betrekking hebben. Meer inzicht krijgen en daardoor productiever en effectiever werken door gebruik te maken van de kennis en ervaring van de hele community.

Concept

Een concept waarbij uw relatiebeheerapplicatie volledig wordt afgenomen als een service en u niet in softwarelicenties hoeft te investeren. De ervaring en expertise van de consultants van Ordina zijn in het CRM in het cloudconcept tot een uniforme aanpak gebundeld, waarbij uw organisatie centraal staat.

Oplossing

Een cloudoplossing waarbij u niet meer hoeft te investeren in dure hardware. U betaalt alleen een vast maandelijks tarief per gebruiker. Zo weet u altijd wat de applicatie kost en komt u niet voor verrassingen te staan.

Aanpak

Een volledig CRM-pakket dat via het internet wordt aangeleverd, waarbij de koppeling met uw andere bedrijfskritische applicaties in stand blijft. We helpen uw organisatie vanaf het implementatietraject en blijven nadien ook ondersteuning bieden.

CRM on demand Contact Neem contact op met Erwin Drees