Rob Paeper Business Unit Manager +31(0)651181141

E-Business Suite

Legt financiële en operationele informatie vast

Met Oracle eBS hebben uw medewerkers de beschikking over relevante en complete informatie die voor hun rol noodzakelijk is. Hierdoor kunt u de administratieve organisatie optimaliseren. Met deze oplossing, gebaseerd op open standaard en snel te implementeren, kunt u sneller rendement behalen. eBS biedt een grote betrouwbaarheid, beveiliging en hogere uptime.

Concept

Ordina optimaliseert de prestaties van elk deel van de Oracle E-Business Suite naar schijfstack afzonderlijk als onderdeel van de stack—uit de toepassingen via Oracle Database en het Oracle Solaris-besturingssysteem - naar de servers en opslag.

Oplossing

Oracle E-Business Suite is het ERP-pakket, waarmee u de financiële en operationele informatie van uw bedrijf consistent en transparant kunt vastleggen, zodat u deze gegevens vervolgens optimaal kunt benutten.

Aanpak

Samen stellen we vast hoe eBS moet worden ingericht. Vervolgens richten wij eBS in (inclusief koppelingen met andere systemen) en vullen we eBS met data uit de te vervangen systemen. Ook trainen we de beheerders, keyusers en eindgebruikers, zodat zij eBS kunnen testen, gebruiken en beheren. Daarnaast begeleiden we de livegang, verrichten we nazorg en verzorgen we desgewenst eerste-, tweede-, of derdelijns ondersteuning.

E-Business Suite Contact Neem contact op met Rob Paeper