Erwin Drees Business Unit Manager +31(0)652361001

JD Edwards

Een oplossing die bedrijfsprocessen integreert

Met Oracle JD Edwards beschikt u over alle mogelijkheden om uw organisatie mee te laten groeien met een veranderende behoefte. Aansluiting op alle in de markt aanwezige standaarden, zodat u de business optimaal kunt afstemmen op uw bestaande en toekomstige klanten. Het is de juiste oplossing voor professionele dienstverlening, handel en productie.

Concept

Oracle's JD Edwards EnterpriseOne is een geïntegreerd ERP-softwarepakket, waarbij bedrijfswaarde, technologie en diepgaande ervaring in de branche zijn gecombineerd tot een oplossing met lage totale eigendomskosten (TCO).

Oplossing

We kennen alle modules van JD Edwards en beheersen de koppeling met Oracle BI. Daarbij zorgen we voor een goede ondersteuning van uw bedrijfsprocessen met RF-scanning en -mobility. JD Edwards is daarmee de juiste oplossing voor professionele dienstverlening, handel en productie.

Aanpak

Ordina is een one-stop-shop voor JD Edwards-dienstverlening. We leveren alle kennis die nodig is om JD Edwards te implementeren en nemen vervolgens de geïmplementeerde oplossing ook graag in beheer. Met een volledig gecertificeerde groep professionals heeft Ordina alle kennis en ervaring in huis om uw JD Edwards-implementatie, -migratie of -beheer tot een succes te maken.

JD Edwards Contact Neem contact op met Erwin Drees