IT-servicemanagement

ICT-dienstverlening sluit beter aan op behoefte van uw business

Verhoog de waarde van uw ICT-dienstverlening voor de business. Dit gebeurt door mensen, processen en producten te verbinden en daarmee de ICT-prestaties te optimaliseren. Ordina ondersteunt u bij dit transformatieproces. Dankzij IT-servicemanagement is ICT veel meer business- dan technologiegedreven. 

 

Concept

U krijgt niet alleen inzicht in de huidige situatie rond uw IT-dienstverlening, maar u weet ook wat de voorgenomen veranderingen en verbeteringen zijn. Samen met u zorgen we dat de veranderingen en verbeteringen in de toekomst geborgd blijven. Het managen van dit continue verbeteringsproces in uw ICT-dienstverlening blijft onder uw regie.

Aanpak

De transformatie van uw ICT-dienstverlening sturen en controleren we projectmatig. Daarbij kiezen we voor een pragmatische toepassing van bestaande en bewezen methoden, technieken en best practices. Uw doelstellingen worden geïnventariseerd. Vervolgens realiseren we gezamenlijk de beoogde veranderingen en verbeteringen. 

Resultaat

Met onze aanpak van IT-servicemanagementvraagstukken zorgen we ervoor dat uw ICT-dienstverlening vanaf nu, maar ook in de toekomst, beter aansluit op de behoefte van uw business door procesafspraken te borgen. Dat doen we door de kennis en kunde in uw organisatie centraal te stellen, waardoor kwaliteit wordt gezekerd.

IT-servicemanagement

Efficiƫnt sourcen van testcapaciteit?Met het Testcentrum van Ordina lukt dat gegarandeerd

SmartSourcing van testprofessionals

Sourcing Experience

Hoe kiest u de juiste sourcingvorm voor uw organisatie?

Shared Services voor de Drechtsteden

Gemeenschappelijke infrastructuur voor servicecentrum zes gemeenten Klantcase
Behaviour Driven Development

Blog

Behaviour Driven Development