Nicolle van den Heiligenberg Business Unit Manager PMO +31(0)629081343

PMO

Spin in het web van succes

Weet u precies wat de status is van de projecten waar uw organisatie zich mee bezighoudt? Of mist u het overzicht en lopen er projecten waar u geen grip op heeft? Dit kan u onnodig geld kosten. Ordina kan u helpen. Met onze eXellente Project Ondersteuning (XPO) richten wij snel en efficiënt een Centrale Project Management Office (PMO) voor u in; de spin in het web om uw projecten te controleren.

Concept

Met onze PMO-dienstverlening heeft u snel en efficiënt inzicht in uw complete projectenportfolio. Status, kosten en afhankelijkheden. De PMO-werkzaamheden kunt u op een door u te kiezen moment gemakkelijk overdragen aan uw eigen medewerkers. Tot die tijd voeren we deze werkzaamheden graag voor u uit.

Aanpak

Met een ingewerkt team doen we een snelle inventarisatie van uw projectenportfolio. We presenteren onze best practice-sjablonen en werkwijzen. Nadat deze door de projectleiders zijn geadopteerd, levert uw PMO snel alle gewenste informatie over uw projectenportfolio. Nu alle sjablonen en procedures in gebruik zijn, is het werk gemakkelijk overdraagbaar.

Resultaat

Terwijl u een efficiëntere administratie heeft gerealiseerd, heeft u beter inzicht in de status van uw projecten. Hierdoor verhoogt u de voorspelbaarheid van uw projecten en verbetert u uw besluitvorming. En natuurlijk legt dit de basis voor verdere verbeteringen van uw projectuitvoer.

PMO Contact Neem contact op met Nicolle van den Heiligenberg