Albert Hoevelaken Projectmanager +31(0)646342914

Projectmanagement

Excellente Project Executie

Heeft u problemen om uw projecten goed van de grond te krijgen, te beheren of succesvol af te ronden? Ordina kan u helpen. Dagelijks werken we aan meer dan 250 projecten, waarvan meer dan 100 voor eigen rekening en risico. We zien projectmanagement dan ook als een vak. Een vak waar we goed in zijn en waar we elke dag aan werken om er nog beter in te worden. Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen uw projecten voor u te managen of uw projectmanagementorganisatie te verbeteren.

Concept

Onze projectmanagementaanpak - eXcellente Project eXecutie - is gebaseerd op een combinatie van PRINCE2 en projectmatig creëren. We trainen leiderschap volgens Franklin Covey en werken binnen diverse branches in specialisaties zoals digital, finance, transitie, pakketimplementatie, maatwerk en infrastructuur. We nemen resultaatverantwoordelijkheid in ICT-projecten, adviseren en detacheren.

Aanpak

Samen verbeteren we uw methode van projectbeheersing en de organisatie van uw projectenportefeuille. We organiseren een professionaliseringsprogramma dat uw projectmanagers een stap verder brengt. Daarbij creëren we ook meer eenheid tussen de projectmanagers, waardoor ze elkaar beter helpen. Hierdoor leren ze meer van elkaar en kunnen ze elkaar scherp houden.

Resultaat

U merkt een verbetering in uw projectuitvoer: meer voorspelbaarheid en kwaliteit bij lagere kosten. Uw projectmanagers ontwikkelen zich en u ziet meer samenwerking bij ze.

Projectmanagement Contact Neem contact op met Albert Hoevelaken