Rob Paeper Business Unit Manager +31(0)651181141

Agile en Scrum

Ordina helpt u om Agile en Scrum te werken

De beheerlast van complexe legacy-applicaties in een steeds sneller veranderende markt is een lastig vraagstuk. Met de huidige productiviteit is het economisch niet haalbaar om daar oplossingen voor te realiseren. Een goede reden om aan de slag te gaan met Agile of Scrum. Maar wellicht dat u nog niet goed weet hoe u hiermee moet beginnen en hoe u dit in uw projecten kunt implementeren. Het kan echter ook zijn dat u al met Agile of Scrum werkt en dat u extra capaciteit nodig heeft voor uw projectrollen als scrum master of product owner.

Concept

We doorbreken samen met u blokkades en vergroten het leervermogen, zodat uw organisatie effectiever is. Stapsgewijs zorgen we ervoor dat uw projecten met behulp van Agile of Scrum gaan werken. Ook kan Ordina professionals in diverse Scrumrollen inzetten om uw projecten uit te voeren.

Oplossing

Ordina geeft u een vliegende start om Agile te werken. Onze professionals ondersteunen u bij het inrichten van de nieuwe werkomgeving en leiden uw medewerkers op met cursussen op het gebied van Agile. Ordina levert ook professionals zoals certified scrum masters, product owners en Agile-testers.

Aanpak

Allereerst bepalen we samen met u de doelstellingen. Daarna gaan we de werkwijze vormgeven en uw medewerkers trainen. Nadat alles is gestart, zorgen we ervoor dat de werkwijze wordt ingebed in uw organisatie, zodat u vanaf dat moment zelfsturende teams heeft.

Agile en Scrum Contact Neem contact op met Rob Paeper
BDD II -Specification by Example

Blog

BDD II -Specification by Example

Ik Wil Cucumber

Blog

Ik Wil Cucumber