Gitte Niessink Accountmanager +316 578 761 78

Agile testen

Integrale kwaliteitsbewaking
in Scrum-teams

In een Agile-team ligt de nadruk op het opleveren van software die waarde levert voor de business. Software moet snel in gebruik worden genomen en ontwikkelteams moeten flexibel kunnen omgaan met veranderende businesswensen. Maar hoe krijgt u in deze dynamiek grip op de kwaliteit van de geleverde oplossing? Op welke manier controleert u dat software businesswaarde levert en technisch goed werkt, zonder dat dit ten koste gaat van de time to market?

Concept

Ordina levert Agile-testprofessionals die de kwaliteit van uw software oplossing snel en effectief controleren. Indien gewenst levert Ordina complete Agile-teams die een passende oplossing opleveren voor uw businessvraag.

Aanpak

Onze Agile-testprofessionals valideren business requirements en bepalen op basis van risico-analyse de benodigde testen. Ze geven sturing aan de ontwikkeltesten, voeren zelf handmatig of geautomatiseerd functionele testen uit en begeleiden gebruikers bij demo’s en acceptatietesten. In voorkomende gevallen vervullen zij de rol van scrum master.

Resultaat

De Agile-testprofessionals van Ordina zorgen voor een effectieve en efficiënte borging van kwaliteit. U bent er zeker van dat de softwareoplossing voldoet aan uw business requirements en de geautomatiseerde testuitvoering bespaart tijd en kosten.

Agile testen Contact Neem contact op met Gitte Niessink