Hillebrand Meijer Manager RulesMatter! +31(0)613452385

Agile Requirements

Requirements in een veranderende omgeving

In een Agile & DevOps omgeving gaan we dynamischer met requirements om dan voorheen. Requirements worden beknopter gespecificeerd. We starten al met ontwikkelen in de wetenschap dat de requirements nog niet volledig en aan verandering onderhevig zullen zijn. Dit vergt een andere mindset en andere requirements methoden & technieken. Onze Agile requirements engineers zijn bedreven in het achterhalen en specificeren van requirements in een Agile & DevOps omgeving.

Concept

De Agile requirements engineers van Ordina zijn opgeleid en hebben ervaring met technieken zoals user stories, use cases 2.0, user journeys en persona’s. Zij zijn breed inzetbaar, ook als Scrummaster of Product Owner.

Oplossing

Onze Agile requirements engineers achterhalen, specificeren en valideren de wensen en eisen voor het systeem. Zij helpen de Product Owner met het vullen en ordenen van de product backlog. Waar nodig helpen zij bij andere werkzaamheden in het team zoals testen, beheertaken etc.

Aanpak

Met de Agile requirements engineers van Ordina heeft u de expertise in huis om op een Agile manier requirements op te stellen. Elke sprint zijn user stories zodanig uitgewerkt dat deze geïmplementeerd kunnen worden.

Agile Requirements Contact Neem contact op met Hillebrand Meijer
Banken, het wordt nooit meer zoals het vroeger was

Blog

Banken, het wordt nooit meer zoals het vroeger was

Paul Koetsier
Paul Koetsier