Hillebrand Meijer Manager RulesMatter! +31(0)613452385

Requirements engineering

Snel inspelen op eisen en wensen

Bij elk project zijn de wensen en eisen van de gebruikers, opdrachtgever en andere belanghebbenden van groot belang. Ordina helpt u bij het achterhalen en specificeren van deze requirements zodat het projectteam weet wat er gemaakt moet worden. Onze medewerkers zijn zeer ervaren op het gebied van requirements engineering en zijn veelzijdig inzetbaar. Ordina verzorgt ook diverse requirements trainingen die wij desgewenst op maat voor uw organisatie kunnen maken.

Download meer informatie

Concept

Onze professionals zijn goed opgeleid, hebben veel ervaring met requirements opstellen en zijn breed inzetbaar. De requirements engineers van Ordina kunnen worden ingezet als business analist, informatie analist, functioneel ontwerper en proces analist. Ook helpen wij u graag bij het opleiden en coachen van uw requirements engineers.


Oplossing

Samen bepalen we waarmee we u kunnen helpen. We kijken welke professional het beste bij uw organisatie past, welke trainingen geschikt zijn (bijvoorbeeld Use Cases of Workshops Faciliteren) en/of coaching-on-the-job nodig is.

Aanpak

Onze requirements engineers maken zich uw materie en organisatie snel eigen. Zij zorgen voor de aansluiting van de verschillende belanghebbenden en stellen eenduidige requirements op. Dit is de basis voor het succesvol laten slagen van uw project.

Requirements engineering Contact Neem contact op met Hillebrand Meijer
BDD II -Specification by Example

Blog

BDD II -Specification by Example

BDD Deel I - Three Amigo's

Blog

BDD Deel I - Three Amigo's