Gitte Niessink Accountmanager +316 578 761 78

Testcentrum

SmartSourcing van testcapaciteit

Vindt u dat testen teveel kost en te weinig oplevert? Wisselt de behoefte aan testcapaciteit, zodat het moeilijk is om aan gekwalificeerde resources te komen? Is er onvoldoende kennis en budget om het testen in uw organisatie te verbeteren? Het Ordina Testcentrum helpt u met deze problemen. We ontzorgen uw organisatie door de sourcing van testcapaciteit optimaal af te stemmen op uw behoeften.

Concept

Ordina levert professionele testresources met de benodigde domeinkennis op de momenten dat u het nodig heeft. Het testcentrum ondersteunt klanten die kwaliteit willen borgen, maar niet de kennis in huis hebben om dit te doen. Het testcentrum levert testcapaciteit tegen voorspelbare kosten en kwaliteit.

Aanpak

Afhankelijk van uw behoefte bepaalt Ordina de juiste vorm van sourcing van testcapaciteit. Dit kan zowel op klantlocatie als bij Ordina plaatsvinden. We brengen een voorstel uit voor het optimaliseren van het testproces en in samenspraak met de klantorganisatie maken we afspraken over instroom, kennisborging en te behalen resultaten.

Resultaat

Met het Ordina Testcentrum bent u verzekerd van:

  • een professionele testorganisatie die gericht is op uw bedrijfsdoelstellingen
  • optimale sourcing van testcapaciteit
  • kennisborging bij Ordina van uw systemen en processen.
Testcentrum Contact Neem contact op met Gitte Niessink

Bij Ordina vinden we software kwaliteit zeer belangrijk.Voor de Ordina professional heeft het alles te maken met liefde voor het vak

Craftsmanship

Kiezen voor outsourcing?SmartSourcing van Ordina!

Hoe actueel is uw sourcingstrategie?

Havenmeesterinformatie voor HbR

Applicatieontwikkeling HAMIS Klantcase

Continuous Delivery & DevOpsdoor optimaal samenwerken grote resultaten bereiken

Wat houdt dat in voor uw organisatie?