Niels Kiers Unit manager Oracle Enterprise Application +31(0)621881576

Oracle Application Express (APEX)

Snel resultaat met APEX-webapplicaties

Oracle Application Express (APEX) wordt door Oracle zelf omschreven als een 'rapid web application development tool for the Oracle database'. Concreet betekent dit dat we vanuit de database razendsnel professionele webapplicaties kunnen ontwikkelen en implementeren. Daarbij maken we slechts gebruik van een webbrowser en een connectie naar de onderliggende Oracle-database.

Download meer informatie

Concept

APEX is gratis beschikbaar en is vanaf versie 11g een integraal onderdeel van de Oracle-database. Ordina Oracle Solutions is een ervaren partij binnen het APEX-domein. Door samenwerkingsverbanden met experts in binnen- en buitenland en een omvangrijk team van kundige software engineers hebben we inmiddels een jarenlange ervaring met APEX opgebouwd.

Oplossing

APEX is geschikt voor het opbouwen van een breed scala van toepassingen. Het verbeteren en onderhouden van de toepassingen gebeurt met behulp van een kader dat uw productiviteit verhoogt.

Aanpak

Bij onze diensten willen we graag intensieve samenwerken. We weten hoe IT werkt, maar u kent uw bedrijfsproces en organisatie. Zo komen we samen tot een optimale samenwerkingsvorm. Na realisatie en implementatie verzorgen we voor diverse klanten het beheer en dat alweer jarenlang. Dat doen we op basis van detachering of resultaatverplichting. Indien gewenst werken we op uw locatie.

Oracle Application Express (APEX) Contact Neem contact op met Niels Kiers