Niels Kiers Unit manager Oracle Enterprise Application +31(0)621881576

Fusion middleware

Leading business innovation platform for the enterprise and the cloud

Oracle Fusion Middleware biedt een open en geïntegreerde benadering voor sociale, mobiele en cloudtechnologieën. Dit bedrijfsinnovatieplatform is toonaangevend voor de onderneming en de cloud. U kunt er flexibele en intelligente bedrijfstoepassingen mee maken en uitvoeren en IT-efficiency optimaliseren door toepassing van moderne hardware- en softwarearchitecturen.

Concept

Oracle Fusion Middleware is de enige middleware die een compleet, open en geïntegreerde aanpak levert voor de sociale, mobiele en cloudtechnologieën. Fusion Middleware werkt samen met het huidige Classic-platform.

Oplossing

Het platform is efficiënt omdat het samenwerkt met enkele strategische partners voor al uw middleware-eisen. Daarnaast levert het rendement door geïntegreerde integratie met Oracle Database, Oracle Applications en Oracle Engineered Systems. Het bevat een uitgebreide en volledige set aan geïntegreerde producten om op basis van serviceoriëntatie (SOA) oplossingen te bouwen, te deployen en te managen.

Aanpak

Als gecertificeerde partner bent u bij Ordina aan het juiste adres als het gaat om implementatie, beheer en onderhoud van Oracle Fusion Middleware. Samen komen we tot de juiste aanpak.

Fusion middleware Contact Neem contact op met Niels Kiers