Harco de Jager Business Unit Manager +31(0)651516403

Geo ICT

Gebruik van informatie met een ruimtelijke component

De meeste organisaties maken in hun dagelijks bedrijfsvoering op de één of andere manier gebruik van informatie met een ruimtelijke component. Al deze informatie speelt een rol in bedrijfsprocessen, waarbij op enig moment van belang is waar en in welke omgeving deze zich bevindt. Door onze kennis van bedrijfsprocessen, markten en vraagstukken in de markt te combineren met onze GEO-ICT-expertise, zijn we in staat om onze klanten een optimale oplossing te bieden.

Download meer informatie

Concept

Optimaal gebruik van GEO-data, die in toenemende mate ook open en daarmee vrij beschikbaar is, vraagt naast uitwisselbaarheid ook om een passende architectuur. Integratie van (open) geodata met andere bedrijfsinformatie wordt steeds belangrijker voor de ondersteuning, optimalisatie en waardevermeerdering van operationele processen van bedrijven en overheden. Met een visuele weergave van wat zich waar bevindt en in welke toestand, kunt u met de verkregen informatie processen ondersteunen en optimaliseren.

Oplossing

Voor gebruikers is informatie die op een kaart kan worden weergegeven snel en eenvoudig te doorgronden. Door de continue technologische ontwikkelingen bestaan er steeds meer mogelijkheden om geografische informatie in de vorm van kaarten en luchtfoto’s op een natuurlijke wijze te integreren in bedrijfsprocessen. Wij kunnen u helpen om deze omslag te maken, vanuit onze kennis van zowel de ICT als van de geo-informatie.

Aanpak

Onze expertise richt zich op het integreren, ontwikkelen, implementeren en beheren van GEO-ICT-oplossingen. Dit doen we voor de overheid, agrarische markt en de wereld van bouw en infrastructuur, logistiek en transport, weg- en waterbouw en vastgoedbeheer.

Geo ICT Contact Neem contact op met Harco de Jager