Jasper Jak Manager Ordina Microsoft Solutions +31(0)610394044

Microsoft Solutions

De partner voor Microsoft-oplossingen

Ordina Microsoft Solutions ontwikkelt met .NET technologie applicaties, waarbij onze specialismen de transitie naar DevOps en aansluiting op het Microsoft Azure-platform zijn. Wij zien de Platform as a Service- (PaaS) diensten van Azure als een ideaal platform om innovatie op het gebied van softwareontwikkeling vorm te geven.

PAAS-platform

Het PaaS platform biedt ondersteuning voor het effectief, efficiënt en beheersbaar uitrollen van applicaties en betalen naar gebruik. In combinatie met Team Foundation Server en Visual Studio Team Services richten wij een moderne ontwikkelstraat in, welke snel leveren, innovatie, kostenbesparing en flexibiliteit in de hand werkt. Zodoende leveren wij een essentiële bijdrage aan het terugbrengen van complexe processen zoals het testen en releasen van software tot de spreekwoordelijke ‘druk op de knop’.

Gold Partnerships

Naast de Gold Partnerships (Application Development, Cloud Platform en DevOps) hebben twee van onze professionals de MVP-status en zijn twee van onze professionals onderdeel van de (5) ALM Rangers in Nederland.

Microsoft Solutions Contact Neem contact op met Jasper Jak