Rob Paeper Business Unit Manager +31(0)651181141

Oracle Classic

Lineair ontwikkelproces voor informatiesystemen

Als uw functionele behoeften niet met behulp van standaard pakketten zijn in te vullen, is software op maat nodig. Er is door de jaren heen een grote hoeveelheid applicaties gebouwd met klassieke Oracle-componenten. Deze applicaties hebben inmiddels hun nut bewezen en doen dat nu nog steeds. Ordina is u hierbij graag van dienst, met professionals die helemaal vertrouwd zijn met de klassieke Oracle-wereld.

Download meer informatie

Concept

Voor sommige functionele behoeften is software op maat nodig. Daar waar PL/SQL, Forms en Designer een rol spelen, ontwikkelen en beheren we graag uw maatwerkapplicaties. De applicaties die zijn gebouwd, vergen aandacht en onderhoud.

Oplossing

We kunnen u adviseren over klassieke Oracle-applicaties. Ontbreekt er maatwerk of is het ontoereikend, dan kunnen we dit verder ontwikkelen. Door onze omvang kunnen we u van dienst zijn door de continuïteit te waarborgen.

Aanpak

Met onze kennis en service kunnen we u advies geven over uw Oracle-systeem. Eventueel kijken we of er maatwerk nodig is. Maar we zijn bij uitstek de juiste beheerpartner. Door onze grote kennis en ervaring met Oracle kunnen we u helpen bij uw specifieke wensen.

Oracle Classic Contact Neem contact op met Rob Paeper