Vernieuwing

Nieuwe business kansen verzilveren

Burgers en consumenten omarmen razendsnel nieuwe producten en diensten. Een mobile app, sociale media, iedereen raakt er vlug aan gewend, maar dit betekent ook dat ze continu met nieuwe eisen komen. U wilt hierop inspelen door met slimme nieuwe ICT-oplossingen te komen. Vaak is het echter lastig om de hiervoor benodigde vernieuwingen van de grond te krijgen. De ICT-afdeling is vaak ingericht op consolidatie en beheer. De manier waarop de afdeling wordt afgerekend, kan innovatie in de weg staan. De dienstverlening van Ordina kan u met deze vernieuwing helpen.

Concept

U wilt aan de business owners in uw organisatie laten zien dat uw dienstverlening innovatief is. Ordina kan u op de korte en lange termijn van dienst zijn. Samen vinden en implementeren we quick wins. Daarnaast passen we de structuur en cultuur van uw ICT-organisatie aan, zodat het gewenste innovatieniveau zichtbaar is.

Aanpak

In een gezamenlijke analyse stellen we vast wat de businessknelpunten zijn en op welke relevante technologieontwikkelingen u wilt inspelen. We helpen u vervolgens met het bouwen van nieuwe dienstverlening – bijvoorbeeld een App-loket waardoor uw innovatievermogen zichtbaar is. Daarnaast bekijken we hoe we uw organisatie structureel innovatiever kunnen maken.

Resultaat

Door onze aanpak kunt u op korte termijn uw dienstverlening uitbreiden. Ook op langere termijn kunt u uw klanten regelmatig positief verrassen met nieuwe innovaties. Een bijkomend effect is dat uw medewerkers hierdoor met meer plezier naar hun werk gaan. Niet alleen uw klanttevredenheid stijgt, maar ook de medewerkerstevredenheid.

Vernieuwing