Rob Paeper Business Unit Manager +31(0)651181141

Hyperion

Maximale ondersteuning van financieel en performance management

Oracle Hyperion biedt u alle hulpmiddelen die nodig zijn om inzicht te verkrijgen in het financiële management en de performance van uw organisatie. U vergroot zo niet alleen uw slagkracht om financiële beslissingen te nemen en effectief uw organisatie te sturen, maar ook uw planningen zijn robuuster en betrouwbaarder.

Vanaf dag één voegt Hyperion waarde toe aan uw organisatie door de snelle inzetbaarheid en de groeimogelijkheden van de oplossing. Door informatiebronnen te ontsluiten, te combineren en te verrijken, is het de ideale oplossing om uw specifieke bedrijfsprocessen modelmatig te analyseren.

Concept

Oracle Hyperion is onderdeel van de performance management- en BI-portfolio van Ordina. Met onze dienstverlening richten wij ons op functioneel en technisch vlak. Naast het ontwerpen van Hyperion-omgevingen en het uitvoeren van EPM-installaties, houden we ons ook bezig met het beheren van omgevingen en het leveren van adviezen.

Oplossing

Oracle Hyperion (EPM) is marktleider op het gebied van Enterprise Performance Management (EPM) en Business Intelligence (BI). Of het nu gaat om planning, budgettering en forecasting, financiële consolidatie of het rapporteren van resultaten, met Oracle Enterprise Performance Management krijgt u snel inzicht in alle financiële aspecten van de organisatie.

Aanpak

Ordina zorgt voor de installatie en implementatie van Hyperion in uw organisatie. Hierbij zien we erop toe dat uw Hyperion-implementatie goed geïntegreerd in uw complete IT-landschap wordt ingebed. Daarnaast nemen we Life Cycle Management, functionele begeleiding en technisch (applicatie) beheer gedurende de gehele levenscyclus voor onze rekening.

Hyperion Contact Neem contact op met Rob Paeper