Raoef Hayatmahomed +31 (0)620421645

SAP SuccessFactors

Uw menselijk
kapitaal centraal

Verbeter uw resultaten door een betere bedrijfsvoering. Grote kans dat u uw arbeidspotentieel niet volledig benut. Obstakels hierin zijn o.a. onvoldoende zicht op activiteiten en prestaties van de medewerkers, slechte communicatie en onduidelijke verantwoordelijkheden. SuccessFactors, de marktleider van Cloud software op het gebied van talentmanagement, social media en analyse, biedt de ondersteuning die u nodig heeft voor een betere bedrijfsvoering.

De oplossing kan volledig in de Cloud of in een hybride vorm worden aangeboden, waarbij de bestaande applicatie gebruikt wordt in combinatie met een of meerdere SuccessFactors modules. SuccessFactors implementaties hebben een korte doorlooptijd. In 6 tot 10 weken kunt u al aan de slag.

Concept

Ordina is uw gecertificeerde partner. Hierdoor heeft u de garantie dat u tijdens uw SuccessFactors implementatie de beschikking heeft over zeer ervaren en deskundige consultants. Met de software van SuccessFactors en de kennis van Ordina heeft u alle middelen in huis om van uw SuccessFactors project een succes te maken.

Oplossing

Ordina heeft alle kennis in huis om de onderstaande SuccessFactors voor u te implementeren en te integreren in uw huidige landschap.

  • Talent Management - Recruiting, Onboarding, Learning, Performance & Goals, Compensation, Succession & Development
  • Core HR - Employee Central, Employee Central Payroll
  • Social Collaboration - SAP Jam
  • Analytics - Workforce Planning, Workforce Analytics

 

Aanpak

Dankzij de modulaire opzet van SuccessFactors kunnen losse modules snel en flexibel in de Cloud worden geïmplementeerd. Verwachtingen en resultaten worden continu op elkaar afgestemd door de iteratieve manier van werken. Neem meteen contact op met Ordina als u meer van SuccessFactors wilt weten.

SAP SuccessFactors Contact Neem contact op met Raoef Hayatmahomed