Roy Bouwmeester Business Unit Manager +31(0)615096009

FlexForce

De nieuwe standaard in
professional services

Acquisitie en onderhouden van klantrelaties, creëren van documenten en dossiers, informatie-uitwisseling tussen afdelingen, inkoop van materiaal of  (externe) mensen, goed opgeleid personeel, betrouwbare werkplanning, projectadministratie, tijdschrijven, accurate facturatie. Kortom u bent een dienstverlenende organisatie en afhankelijk van uw branche heeft u met al deze facetten in meer of minder mate te maken.

U streeft ernaar om al deze facetten goed op orde hebben, echter uw informatievoorziening bestaat hoofdzakelijk uit onsamenhangende deeloplossingen met maatwerk en interfaces. U heeft geen integraal beeld van de klant, geen goed inzicht in verkoopmogelijkheden of aanvragen, onvoldoende zicht op de beschikbaarheid en productiviteit van mensen en te weinig grip op document en financiële stromen. Niet zelden holt u achter de feiten aan en bent u bezig met brandjes blussen.

Om dit te veranderen bent u op zoek naar een homogeen en standaard oplossing ter ondersteuning van al uw dienstverlenende processen.

De SAP FlexForce oplossing van Ordina maakt dit voor u mogelijk.

Het Concept

De Flexforce oplossing ondersteunt  uw dienstverlenende processen. De oplossing is modulair van opzet en bestaat uit standaard- en optionele functionaliteit.

Door middel van een menukaart kunt u zelf de oplossing samenstellen. Op deze manier is direct duidelijk wat u krijgt en wat de kosten zijn. Het menuconcept sluit helemaal aan bij de gedachte think big, start small, op basis van uw prioriteiten kunt u met een kleine scope beginnen en deze later gewoon uitbreiden. U bepaald het tempo en FlexForce volgt.

De Aanpak

FlexForce is gebaseerd op RDS. RDS staat voor Rapid Deployment Solution. De oplossing wordt vervolgens voor u gerealiseerd door middel van de Ordina Best Fit aanpak. Wij richten ons hierbij op een zo goed mogelijk passende oplossing voor u als klant (Best Fit) en niet per definitie op de perfecte oplossing (Perfect Fit). Met andere woorden goed is goed genoeg tenzij anders wordt aangetoond.

Zo probeert Ordina samen met de klant een goede balans te vinden tussen de toegevoegde waarde van de oplossing en de investeringen die hiervoor nodig zijn.

Het Resultaat

De belangrijkste voordelen van FlexForce voor u op een rij:

  • Sneller de juiste (externe) medewerker op de juiste plek.
  • Meer inzicht en klantenkennis als basis voor succesvolle sales.
  • Betere aanbiedingen naar klanten in termen van snelheid, kwaliteit en kosten.
  • Hogere productiviteit door standaardisatie van processen en heterogeen systeem.
  • Efficiëntere dienstverlening door real-time inzicht in voortgang, kosten en opbrengsten van diensten.
  • Verlaging van de ROI, door o.a. besparing op kosten onderhoud en upgrade systemen.
  • Snellere ‘time to operate’ door onze RDS oplossingen.

Maar het allerbelangrijkste; u creëert tevreden relaties en medewerkers. Hiermee legt u de basis voor duurzame en succesvolle bedrijfsvoering.

FlexForce Contact Neem contact op met Roy Bouwmeester