Jasper Jak Manager Ordina Microsoft Solutions +31(0)610394044

Microsoft Azure

Stap over op de cloud

Maakt u al gebruik van de cloud? Bedrijven hebben vaak nog koudwatervrees om cloudcomputing toe te passen. Dat is nergens voor nodig, want Microsoft Azure Cloud biedt u vele voordelen zoals verlaging van de TCO, schaalbaarheid en een grotere beschikbaarheid. Met de Azure-migratieaanpak van Ordina ziet u snel wat voor u de voordelen van Azure kunnen zijn. Bovendien migreren we met deze aanpak applicaties op een gestandaardiseerde wijze naar de cloud van Microsoft Azure.

Concept

Met de Azure-migratieoplossing van Ordina:

  • heeft u flexibel schaalbare applicaties
  • heeft u snel een infrastructuur beschikbaar voor uw applicatie
  • kunt u inspelen op piekbelastingen van applicaties.

Oplossing

Ordina gebruikt tools en checklisten om een quickscan uit te voeren. De scan geeft u inzicht in de kosten en voordelen van Azure ten opzichte van de huidige situatie. De business case en technische haalbaarheid toetsen we in een proof of concept. Tevens ontwikkelen we software hulpmiddelen, waarmee we kunnen migreren en beheren.

Aanpak en Resultaat

Binnen enkele dagen weet u of uw applicatie geschikt is voor de Microsoft Azure Cloud en welke risico’s en voordelen dit met zich meebrengt. De doorlooptijd van het overige migratietraject is afhankelijk van de te migreren applicatie.

 

Microsoft Azure Contact Neem contact op met Jasper Jak