Martin Koersen Managing Director Clockwork +31(0)650295986

Mobile

Overal en altijd mobiel

Bent u al mobiel? Klanten, partners en medewerkers verwachten dat u mobiel actief bent, anders zoeken ze een alternatief. Helaas moeten veel bedrijven hun mobiele strategie nog vormgeven in hun bedrijfsmodel. Daardoor lopen ze een achterstand op ten opzichte van klanten die al vertrouwd zijn met mobiele toepassingen. De ontwikkelingen op het gebied van mobile gaan snel, dus zorg dat u het tempo bijhoudt. Wie nu vooroploopt met mobile, trekt de aandacht en plukt daar de vruchten van.

Bekijk video

Mobile Contact Neem contact op met Martin Koersen

Visie

Mobiel is een communicatiekanaal dat steeds belangrijker wordt. Behalve bellen, zijn er met de komst van smartphones en tablets legio contactmogelijkheden en handige toepassingen bijgekomen. Die hebben ons leven veranderd.

Vrijwel iedereen - jong en oud - heeft zijn mobiel binnen handbereik. Het is behalve onze metgezel ook onze permanente verbinding met de wereld. Privé, maar ook professoneel. Als u mobiele toepassingen maakt voor uw klanten of medewerker, verwachten zij hetzelfde gemak en dezelfde mogelijkheden die ze ook van hun privé-apps gewend zijn.

U wilt ongetwijfeld optimaal contact onderhouden met uw klanten en medewerkers. De mogelijkheden die mobiel biedt, zijn daarvoor bij uitstek geschikt. Via mobiel is er altijd en overal toegang, waardoor interactie met uw doelgroepen gemakkelijker en directer is geworden.

thema_mobile_front_iphone

Aanpak

Ordina werkt met een gestandaardiseerde ontwikkelaanpak die we Mobile Studio noemen. Daarbij gaan we uit van een continu verbeterproces. Onze professionals werken volgens de Agile scrum-methodiek. Hiermee is het mogelijk om veranderde tussentijdse inzichten mee te nemen in het eindresultaat.

Doordat we al veel apps hebben gebouwd, beschikken we over een bibliotheek (repository) aan functionaliteiten die steeds herbruikbaar zijn. Hierdoor kunnen we sneller en kostenefficiënter werken. Op basis van inzichten uit performanceonderzoek passen we design of scope aan, zodat de levenscyclus van een app voortdurend wordt verlengd.

Apps kunnen maatwerk zijn, maar Ordina heeft ook kant-en-klare bedrijfsapps beschikbaar die we kunnen aanpassen aan uw huisstijl en backend-systeem.

Mobile Strategy

Het mobiele kanaal biedt nieuwe kansen voor organisaties. Tegelijkertijd is er de uitdaging om mobiel structureel onderdeel te laten zijn van de bedrijfsstrategie, om vervolgens de bestaande en nieuwe processen en systemen goed op elkaar af te stemmen.

Ordina adviseert u over een succesvolle mobiele strategie die past bij uw business en ambities. We denken met u mee over nieuwe businessmodellen met mobiel als leidend kanaal. En we ondersteunen u door uw organisatie zo in te richten dat uw strategie ook meerwaarde gaat bieden.

thema_mobile_front_strategy
thema_mobile_back_development

App Design & Development

Hoe zorgt u dat u over de juiste, meest effectieve en succesvolle apps beschikt? Voor nu en in de toekomst? Ordina ontwikkelt mobiele apps die aanspreken én goed blijven werken, omdat we de unieke combinatie in huis hebben van design en technologie. Dit doen we graag in nauwe samenwerking met u.

Ordina hanteert het volgende principe voor de ontwikkeling van een succesvolle app: samen bedenken, samen ontwikkelen en veilig en slim aansluiten op uw systemen.

Voor een optimale user interface en optimale user experience werkt Ordina nauw samen met Clockwork, dé specialist in het ontwikkelen van succesvolle creatieve concepten met een optimale gebruikerservaring.

App Design & Development
thema_mobile_front_development

Enterprise Mobility

Uw organisatie kan niet meer zonder mobiel. Sterker nog, u kunt mobiel gebruiken om een betere bedrijfsvoering te bereiken. Ordina ziet deze ontwikkeling als een grote kans en schenkt veel aandacht aan innovatie op dit vlak.

Op tal van slimme manieren kan uw organisatie informatie en applicaties delen met uw werknemers, zodat ze altijd en overal kunnen werken. Dat bevordert efficiëntie, productiviteit, werkt omzetverhogend en kostenverlagend. Belangrijke voorwaarde is dat de data goed zijn beveiligd en alleen terechtkomen bij degenen voor wie ze zijn bedoeld.

Ordina biedt hiervoor integrale oplossingen die zorgdragen voor een veilige en beheersbare mobiele uitbreiding van uw bestaande infrastructuur.

Enterprise Mobility
thema_mobile_front_mobility

Mobile Competence Center

Mobiel is een anarchistisch fenomeen. Uw medewerkers hebben de mogelijkheden van mobiel allang omarmd. En passen die toe in hun dagelijks leven. Voor u het weet, ontstaat er in uw organisatie een wildgroei aan applicaties, systemen en initiatieven.

Het is zaak de regie in handen te houden door uw mobiele initiatieven centraal te organiseren op een gecontroleerde en beheerste manier.

Ordina helpt u daarmee door de inrichting van een Mobile Competence Center. We brengen de kennis en kunde over mobiel, de vraag naar mobiele oplossingen en de productie ervan samen. Deze aanpak wordt gedragen door een brede vertegenwoordiging van alle organisatieonderdelen.

thema_mobile_front_competance
thema_mobile_back_inspiratie
thema_mobile_front_inspiratie

Inspiratie

We hebben gemerkt dat veel van onze relaties behoefte hebben om met vakgenoten van gedachten te wisselen over het thema Mobile. Daarom hebben we een reeks rondetafels opgezet.

 

thema_mobile_back_referenties

Referenties

 

Alphabet - Kilometerregistratie app

Ordina ontwikkelde een zeer gebruikersvriendelijke app, waarmee een sluitende rittenadministratie is te maken. De app is geschikt voor iPhones en Android smartphones.

Rabobank International - Pulse

Voor de internationale buitendienst van Rabobank is een magazine-app voor de iPad ontwikkeld. Hiermee is een ontsluiting gemaakt van het bestaande intranet en van databases met wetenschappelijke publicaties in de verschillende branchegebieden. Deze toepassing is aangevuld met koppelingen naar social media.

 

  • Philips Vital Science
  • Rabo KidsGeldwijs
  • Rabo Pulse