Enterprise Mobility

Think big, start small, scale up quickly!

Medewerkers hebben de wens om steeds mobieler te zijn. Zij willen plaats-, device en tijdsonafhankelijk toegang hebben tot bedrijfskritische informatie en applicaties en verwachten dat u dit als organisatie mogelijk maakt. Uw organisatie krijgt onder andere te maken met een grote diversiteit aan mobile devices die medewerkers willen gebruiken. Deze devices kunnen door u worden verstrekt of zijn eigendom van de medewerker. Daarnaast komt u ook in aanraking met app-ontwikkeling, distributie, lifecycle en beheer. Als laatste ziet u bedrijfsgevoelige informatie de veilige kantooromgeving verlaten wat onder andere een grote impact heeft op security.

Concept

Enterprise Mobility zorgt dat u beschikt over een veilige en beheersbare extensie van uw IT-systemen op het gebied van apps en mobile devices. U kunt snel en eenvoudig apps ontwikkelen, distribueren en beheren. Daarnaast is het ook zaak dat u mobile devices en bedrijfsinformatie kunt beheren.

Aanpak

Enterprise Mobility is geen nieuwe technologie, maar een verzameling van bestaande technologieën en oplossingen gecombineerd met de visie en aanpak  van Ordina op mobiel. Deze aanpak begint met het vormen van een mobiele strategie en loopt door tot en met het veilig en effectief inzetten van mobiel binnen de organisatie.

Resultaat

Door Enterprise Mobility in te zetten bent u gegarandeerd van een succesvolle en effectieve inzet van mobiel binnen uw organisatie met mobile devices en apps. U en uw medewerkers zijn in staat om efficiënter en productiever te werk te gaan en bedrijfsprocessen beter en sneller te laten verlopen.

Enterprise Mobility