Security

Penetratietesten & ethical hacking

Zijn uw systemen en gegevens veilig voor hackers?

Hacking en internetcriminaliteit krijgen de laatste tijd steeds meer aandacht. Er verschijnen regelmatig berichten in de media over diefstal van klantgegevens of gehackte websites. Die berichten zijn echter het topje van de ijsberg. Het is belangrijk dat u voorbereidt bent op een aanval door hackers. Dit kan door de juiste beveiligingsmaatregelen te nemen en op peil te houden. Maar zijn de maatregelen die u neemt voldoende om hackers buiten de deur te houden?

Wij sporen kwetsbaarheden in de beveiliging van uw systemen en websites op met penetratietesten en ethical hacking. Wij volgen hierbij de denk- en werkwijze van hackers. In onze rapportage geven wij concrete verbeterpunten om uw beveiliging te optimaliseren.

Concept

De computersystemen van uw bedrijf vormen een digitale waardeketen, van websites tot en met laptops. Op uw systemen staan niet alleen klantgegevens en productinformatie maar ook financiële gegevens. Kwetsbaarheden van deze systemen kunnen hackers misbruiken. Beveiliging is dan ook cruciaal voor het voortbestaan van uw bedrijf.

Aanpak

Wij brengen de systemen in de digitale keten, van website tot en met laptops, in beeld. Hierna voeren wij penetratie tests en ethical hacks uit om de kwetsbaarheden te bepalen. Wij onderzoeken of we deze kwetsbaarheden kunnen benutten om toegang te krijgen tot uw systemen. Met onze rapportage kunt u direct de beveiliging verbeteren.

Resultaat

U krijgt een overzicht van de zwakke plekken in de beveiliging van de systemen van uw website en achterliggende digitale keten. In de rapportage geven wij een root-cause analyse en komen we met specifieke aanbevelingen om deze zwakke plekken op te lossen en uw organisatie afdoende te beveiligen tegen hackers.

Penetratietesten & ethical hacking Contact Neem contact op met Security