Security

Secure Mobile Data

Hoe veilig is uw data?

Het lezen en bewerken van bedrijfsinformatie via laptop, smartphone en de tablet is tegenwoordig gemeengoed. Maar zijn uw bedrijfsgegevens wel overal en altijd op een veilige manier te benaderen? Bestaat er niet het risico op verlies van informatie? En heeft u de kosten van beheer wel onder controle? Wanneer deze vragen u bezighouden, dan heeft Ordina de oplossing voor u: Secure Mobile Data. Hiermee krijgen uw medewerkers op een veilige manier toegang tot de centraal opgeslagen bedrijfsinformatie. Dit alles met behoud van het gebruiksgemak van het mobiele apparaat en gebruikersvoorkeuren.

Concept

Secure Mobile Data maakt bedrijfsgegevens makkelijk en kosteneffectief toegankelijk. U hoeft de data niet lokaal op te slaan op een device. De data blijven beschikbaar, zodat u deze kunt bekijken of bewerken via het eigen netwerk, waarbij geclassificeerde gegevens veilig centraal zijn opgeslagen. Dit alles geïntegreerd in uw Veilig Mobiel Werken-strategie.

Oplossing

Veilig Mobiel Werken bundelt bestaande oplossingen om zo tot een uniek beveiligde architectuur te komen. Uitgangspunt is een hoge mate van veiligheid door de combinatie van een beveiligde verbinding, centrale dataopslag, gebruikersbewustzijn en classificatie van informatie. De daadwerkelijke inrichting kunt u kosteneffectief invullen.

Aanpak

Veilig Mobiel Werken bestaat uit 4 stappen:
1. Quickscan risico’s mobiel werken, evaluatie organisatiestrategie Mobiel Werken, readiness-analyse van infrastructuur en validatie van vervolgstappen
2. Inrichten van beleid, dataclassificatie en infrastructuur
3. Uitrol, inclusief gebruikerstraining
4. Gebruikers- en certificatenbeheer en onderhoud.

Secure Mobile Data Contact Neem contact op met Security