Johan van der Bijl Sourcing Director +31(0)651508758

Sourcing Strategy Check

Hoe actueel is uw sourcingstrategie?

U heeft uw IT-beleid vertaald naar een sourcingstrategie. Een strategie waaraan u veel tijd en aandacht heeft besteed en die de basis vormt voor de verdere inrichting van uw IT-organisatie en de sourcing daarvan. Maar is uw strategie compleet? Heeft u alle onderwerpen benoemd? Heeft u voldoende kennis van alle mogelijkheden die de markt biedt? Bent u op de hoogte van de laatste best practices? Laat uw strategie toetsen door onafhankelijke, door de wol geverfde experts, die deze met een kritische blik doorlichten en met concrete aanbevelingen komen.

Concept

Uw sourcingstrategie wordt door ons getoetst op compleetheid, diepgang en motivatie op basis van wat haalbaar is in de praktijk. U krijgt inzicht in de kwaliteit van uw strategie vanuit de praktijkervaring en best practices van Ordina. Daarnaast worden concrete aanbevelingen gedaan voor aanvullende aandachtgebieden en het treffen van maatregelen om negatieve aspecten te voorkomen.

Aanpak

We toetsen uw sourcingstrategie aan de hand van uw doelstellingen. Uw strategie wordt geanalyseerd met behulp van de Ordina Sourcing Suite. Hierin staan wereldwijde best practices en richtlijnen voor het opstellen van een effectieve sourcingstrategie. Samen met onze lokale kennis en ervaring resulteert dit in een haarscherpe analyse van uw (concept) strategie.

Resultaat

Onze conclusies en aanbevelingen geven u concrete verbeterpunten voor uw strategie. Hiermee kunt u deze optimaliseren en complementeren met de meest actuele inzichten. Op deze manier weet u zeker dat de executie van uw strategie een bijdrage levert aan uw doelstellingen.

Sourcing Strategy Check Contact Neem contact op met Johan van der Bijl

Green IT

Groener door nieuwe ICT