Jasper Jak Manager Ordina Microsoft Solutions +31(0)610394044

Unified Communications & Collaboration

Een nieuw tijdperk vraagt om nieuwe visie

We communiceren steeds meer. Inmiddels heeft nu bijna 45% van alle Nederlanders een smartphone, die ze dagelijks gebruiken om te mailen, te bellen en te internetten. Eenzelfde soort revolutie voltrekt zich in het bedrijfsleven. Veel organisaties maken op dit moment de overstap naar internettelefonie en denken niet langer in hardware- maar in software-oplossingen. Een belangrijk onderdeel van die overgang is dat medewerkers zowel privé als op hun werk op dezelfde manier met elkaar communiceren. Alle informatie is voor uw organisatie any-time-any-place beschikbaar en er kan op diverse manieren over worden gecommuniceerd. Samen met een volledige integratie van communicatiekanalen en devices is dat wat wij 'Unified Communications and Collaboration' (UC&C) noemen.

Bekijk video

Unified Communications & Collaboration Contact Neem contact op met Jasper Jak

Visie

Door nieuwe technologische en economische ontwikkelingen is de noodzaak steeds groter om flexibeler, effectiever en efficiënter te werken. Samenwerken met collega’s en partners blijkt een sleutel tot succes. Met UC&C zorgt u ervoor dat collega’s niet alleen any-time, any place met elkaar kunnen communiceren, maar ook kunnen samenwerken.

Wie hiermee begint, denkt in eerste instantie vaak aan grote investeringen in hard- en software. Onze specialisten kunnen u echter helpen bij uw keuze voor de juiste tooling en middelen en kijken samen met u over de grenzen van uw organisatie heen. Zij ondersteunen ook bij de implementatie in uw organisatie, ketenoptimalisatie en interactie met uw klanten en partners. Dat noemen wij het nieuwe samenwerken. 

UCC_visie

Aanpak

Wie met UC&C begint, denkt vaak alleen aan tools en middelen. De aanpak van Ordina in UC&C-projecten gaat echter een stap verder. Naast de technische, organisatorische en culturele aspecten, kijken onze specialisten samen met u ook naar ketenoptimalisatie en interactie met klanten en partners. Daarbij kunt u erop rekenen dat ze zowel de strategische, tactische als operationele kanten daarvan overzien.

In de praktijk merken we bovendien dat veel ondernemingen en organisaties onze aanpak ook als een middel zien om de kwaliteit van hun processen en dienstverlening te verbeteren en hun innovatie- en concurrentiekracht te vergroten.

‘Samen Slimmer Werken’ is een integrale oplossing met aandacht voor de context van uw organisatie, business, cultuur, gedrag, structuur en systemen. Naast het realiseren van de complete infrastructuur helpt Ordina u ook bij uw visie, strategie en het optimaliseren van uw processen en systemen.

UCC_aanpak
UCC_back_black
UCC Pitch

Samen Slimmer Werken

Terwijl u dit leest, voltrekt zich een revolutie in het zakelijk landschap. NWOW (the new way of work) of in Nederlands ‘Het Nieuwe Werken’ (HNW) staat volop in de aandacht.

Hoewel ‘Het Nieuwe Werken’ vanuit diverse invalshoeken te benaderen is, draait het in deze trend volgens ons vooral om samen, slimmer, productiever, effectiever én efficiënter samenwerken.

Deze visie hebben onze consultants samen met hun best practices vertaald in de propositie ’Samen Slimmer Werken’: de Ordina aanpak voor ‘Het Nieuwe Werken’.

Samen Slimmer Werken gaat over het op de beste manier inzetten van mens, organisatie en techniek. Onze aanpak bestrijkt het complete spectrum van bewustwording, visie, strategie, verander-, informatiemanagement tot implementatie en beheer.

Communications Enabled Business Processing (CEBP)

Herkent u dit? Als klant verdwalen op een helpdesk. Steeds opnieuw worden doorverbonden. Processen zoals het aanvragen van een vergunning, het oplossen van een probleem of het achterhalen van uw bestelling, duurt eeuwen. Geen terugkoppeling krijgen.

Met Communications Enabled Business Processes (CEBP) kunt u uw bedrijfsprocessen effectiever inrichten, uw klanttevredenheid verhogen en tegelijkertijd de werkdruk bij uw medewerkers verlagen.

De combinatie van onze kennis van ‘Samen Slimmer Werken’, uw bedrijfsprocessen en onze brede expertise in ICT stelt ons in staat om u te ondersteunen bij het realiseren van uw ambities en strategieën.

We kiezen ervoor ICT, in combinatie met businesskennis, toe te passen als ‘enabler’ voor het oplossen van bedrijfs- en maatschappelijke vraagstukken: ICT als ‘slimme’ toepassing.

UCC_CEBP

Blog

Angst om te presenteren, is nergens voor nodig. Trek je niet te veel aan van regeltjes; in principe is alles geoorloofd. Dat stellen ervaringsdeskundigen Derk-Jan de Grood en Jan Iedema, die in dit artikel wat tips geven om het presenteren leuker te maken voor iedereen.


Presenteren voor technici