EVENEMENT

Solution Architectuur Kennissessie: Hoe vertel ik het de klant?

5 juni 2014 - 16:00 tot 20:30
- Ordina Nieuwegein

Slim zijn is geen kunst, maar hoe breng je simpel de boodschap over en kweek je begrip en draagvlak?

Een inspirerende sessie over visualiseren, argumenteren en adviseren. Saaie monologen met volle sheets? We beloven niets, behalve inspiratie en dialoog. En praktijkervaringen van aansprekende experts.

Een beetje ICT'er heeft gelijk, maar krijgt het zelden. Frustrerend? Deze bijeenkomst is voor jou!

Tijdens de sessie delen we in een speakerscorner in drie minuten de meest briljante inzichten met elkaar. Heb je zelf goede of slechte ervaringen op gebied van communicatie die je wilt delen? Meld dat dan bij Chris.Way@Ordina.nl en doe mee!

Jaarprogramma
Deze sessie is onderdeel van de serie solution architectuur kennissessies met maandelijkse bijeenkomsten. Dit programma is bedoeld voor professionals die met solution architectuur te maken hebben (zowel binnen als buiten Ordina). De volgende sessies vinden plaats op: 

3 juli                   Solution architectuur in de praktijk  Concrete cases: van organisatie vraag naar architectuurbeschrijving.
Aanpak, product en resultaat. Besproken door opdrachtgever en architect.​ 
4 september  Regels & case management  Hoe kunnen we de kenniswerker ondersteunen en efficiënter laten werken in de complexer wordende context? Over mogelijkheden, oplossingen en aanpak. 
2 oktober  Klantinteractie  Web, mobiel en Social media, een paar van de manieren waarlangs de klant met zijn leverancier in contact komt. Wat is nodig voor klanttevredenheid en klantloyaliteit. En hoe realiseer je systemen die daarvoor zorgen?