EVENEMENT

Verbeter je innovatie - meet je prestatie

7 oktober 2014 - 13:30 tot 18:00
- Rotterdam

Meten aan IT heeft een verre van sexy karakter. Maar hoe houden we onze projecten onder control, onze dienstverlening competitief, vergroenen we onze software en datacenters of kunnen we nieuwe vormen van dienstverlening sneller op de markt brengen? Zonder te meten gaat dat niet. Zodra we beseffen dat meten een belangrijke bijdrage levert aan aansprekende innovaties, wordt meten een stuk interessanter.

Op 7 oktober organiseert de Nesma haar najaarsconferentie waarin sprekers vanuit de hele wereld hun visie geven op hoe meten aan IT een belangrijke bijdrage kan leveren aan bedrijfsdoelstellingen. Dit programma is speciaal gericht op mensen met een CIO- of IT Management-profiel.

Sprekers zijn onder meer:

  • John Ogilvie, CEO ISBSG (Australië) The importance of benchmarking
  • Dan Galorath, CEO Galorath Inc. (VS) Why can't people estimate? Estimation Bias and Strategic Mis-Estimation
  • Mauricio Aguiar, CEO Metricas (Brazilië) Sizing the Entire Development Process
  • Eltjo Poort, Solution Architect (CGI Nederland) Solution Based Estimation
  • Amir Arooni, Delivery Director (ING Channels) From dashboard management to an improvement index for the teams

Dankzij de inspanningen van Rob Donkelaar wordt de dinsdagmiddag afgesloten met een keynote presentatie van Amir Arooni, delivery director van ING Channels. Deze afdeling van ING heeft de afgelopen jaren succesvol de omslag gemaakt van traditioneel projecten en beheer doen, naar een volledig geïntegreerde Agile DevOps-manier van werken. Deze najaarsconferentie is onderdeel van de internationale IWSM-conferentie, waar Jos de Weerdt, Nanne Wams en Frank Vogelezang namens Ordina hun bijdrage leveren.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op www.iwsm-mensura.org/nesma en kom 7 oktober met je klant langs in Rotterdam.