EVENEMENT

NGI Sessie

14 november 2013 - 17:00 tot 20:30
- Ordina Apeldoorn

Sourcing…., zorgen of ontzorgen?

Sourcing wordt vaak gezien als een van de potentiële mogelijkheden om in een organisatie de beheerproblematiek op te lossen en om ICT-bestedingen significant te reduceren. In de praktijk blijkt dit niet altijd (goed) uit te pakken.  

NGI-afdeling Beheer en Servicemanagement en Ordina nodigen u uit om op een interactieve manier met vakgenoten over dit nog steeds actuele onderwerp te praten.

Programma

De ontvangst begint 17.00 uur met een eenvoudige lekkere broodmaaltijd, waarna de themasessie om 18.00 uur zal beginnen. De avond wordt besloten met een informele borrel.

Harry Vlak, Senior Service Management Consultant, en André S. Smulders, Senior Management Consultant, beiden werkzaam bij Ordina Infrastructure Solutions gaan allereerst nader in op wat sourcing nu precies inhoudt en in welke vormen zij dit in de praktijk tegenkomen. Vervolgens kijken we kritisch naar de wijze waarop dit nu in de praktijk gaat en bespreken we enkele alternatieve scenario’s.  

Marcel Blommestijn, Partner van BlinkLane Consulting, heeft eveneens een ruime ervaring met het begeleiden van organisaties met het sourcingsvraagstuk en vertelt over zijn visie en praktijkervaringen.

Daarna wordt gelegenheid geboden om eigen ervaringen en meningen te delen over sourcing: Wie heeft positieve ervaringen en wie wat minder, welke factoren hebben bijgedragen aan succes of het gebrek hieraan, hoe vaak wordt een eerdere sourcingkeuze heroverwogen, waarom dan en wie bepaalt de sourcingkeuze: ICT, business, samen?