EVENEMENT

Ordina sponsor Microsoft TechDays 2014

16 april 2014 - 0:00 tot 17 april 2014 0:00
-

Op 16 en 17 april 2014 worden іn het World Forum in Den Haag de Microsoft TechDays georganiseerd. TechDays іs hét јaarlіјkse kennisevenement voor IT-professіonals, softwaredevelopers en -archіtecten. Het is een tweedaags evenement met als bezoekers duizenden professionals uit alle geledingen van de Mіcrosoft-community. Ordina is als sponsor aanwezig op de TechDays (standnummer 9). Bovendien spreken onze collega’s Eelco Koster en Wouter de Kort tijdens de TechDays 2014.

Eelco Koster is werkzaam als architect bij Ordina en is gespecialiseerd in Windows Azure, het Cloudplatform van Microsoft. Op dag één van TechDays (woensdag 16 april 2014 van 13:15 - 14:30 uur) spreekt Eelco over Windows Azure Websites.

Altijd al willen weten wat er onder de motorkap gebeurt als je een Windows Azure Web Site aanmaakt? Waarom kan je zo snel schalen, en wat gebeurt er met session state? Tijdens deze sessie gaan we dieper in op de technische onderbouwing van Windows Azure Web Sites, waaronder: hoe nieuwe websites worden aangemaakt, hoe inkomende verzoeken worden gerouteerd en onderhouden, en wat er eigenlijk gebeurt wanneer het tijd is om je website te schalen.

Wouter de Kort Wouter werkt als IT-architect en consultant bij Ordina. Zijn specialismen zijn C#, ASP.NET, Azure en ALM. Zijn sessie op TechDays 2014 (donderdag 17 april 2014 van 14:50 - 16:05 uur) is getiteld: Van continuous problems naar continuous deployment.

Software projecten zijn complex. Hoe goed je ook je best doet en welke methode je ook volgt, je zult altijd tegen problemen aanlopen. Hoe minimaliseer je problemen? Hoe kan een goed lopende ontwikkelstraat je helpen? Deze sessie is voor jou als je probeert jouw project tot een succes te maken, maar nog steeds tegen bugs, technical debt en mislukte releases aanloopt. In deze sessie gaan we kijken hoe je op basis van Microsoft ALM een soepele release pipeline bouwt die alle onderdelen van continuous integration, automatisch testen en release management in zich heeft om te zorgen dat de technische kant van je projecten goed op orde is.

Het thema van Ordina op de TechDays 2014 is 'Agile on the Move'. Met een dynamisch Scrumboard, te bedienen met KINECT en volledig geïntegreerd met Team Foundation Server (TFS), presenteert Ordina een innovatieve toolkit voor software projecten. Op 20 mei 2014 organiseert Ordina in vervolg op de TechDays 2014 een speciale Innoveer Jij Mee over Agile on the Move.

Voor meer informatie: www.techdays.nl.